CANAPÉER & TILLTUGG FÖR ALLA TILLFÄLLEN

MENYER

DE LUXE 65:-

1 CROSTINI – GÅSLEVER MED SAUTERNEGELÉ
2 SMOKED SALMON DREAMS – CREME FRAICHE , GRÄSLÖK ,LAXROM, I MÖRDEGSKORG, TOPPAD MED RÖKTLAX OCH LAXROM
3 ASIATISK RÅBIFF MED SESAMFRÖN, SEAN CONNERYSÅS, WAKAME PÅ SESAMKEX
4 “LOBSTER ROLL” – FÄRSK HUMMER MED DRAGONMAYO PÅ BRIOCHE
5 BLINI MED RÖKT LAXROS, CITRON CREME FRAICHE, GROVMALEN SVARTPEPPAR
6 CROSTINI – CARPACCIO AV SVENSK OXFILÈ, TRYFFEL-MASCARPONE, PARMESAN & RUCCOLA
7 LANGOS – SKAGENRÖRA, SMETANA, FÄRSK HUMMER,  FORELLROM, DILL

 

FISK & SKALDJUR 50:-

8 TONFISKTARTAR- AVOKDO KRISPIG SCHALOTTENLÖK PÅ SVART SESAMKEX OCH ÄTBAR BLOMMA
9  SVART TIGERRÄKOR MED CHILISALT – SERVERAS MED `BLOODY MARY PIPETTE´
10 VÄSTERBOTTEN ROYALE: KRÄFTSTJÄRTAR, KALIX LÖJROM- ( LITEN 40:-)
11 FRITTERAD “CRAB CAKE” – SERVERAS MED EN LIME- & CHILI PIPETTE
12 PILGRIMSMUSSLA TOPPAD MED SJÖGRASSALLAD OCH YUZU SESAMFRÖN
13  SALMON CURADO: GRAVAD FRÖYALAX MED STJÄRNANIS, LIME, CITRON, TOPPAT MED LAXROM
14 WRAP- MED RÖKTLAX, AVOKADO OCH SKAGENRÖRA
15 VÄSTERBOTTEN ROSTI MED SMETANA, PICKLAD RÖD LÖK OCH LÖJROM
16 MINI  DILL ÉCLAIR MED RÖKT LAX, CITRON, GRÄSLÖK, PHILIDELPHIA
17 FILODEGSKORG MED SKAGENRÖRA, CREME FRAICHE, KALIX LÖJROM OCH ÄTBAR BLOMMA

 

KÖTT 50:-

18 ”BANG BANG CHICKEN” – FILODEGSKORG MED JORDNÖTSSÅS, SALLADSLÖK, VITLÖKSGRODDAR, SESAMFRÖN
19 SIKAFORS – RÖKT REN, PEPPARROT, LÖJROM I EN MÖRDEGSSKED
20 CROSTINI – BRIEOST, PROSCIUTTO DI PARME, TORKANDE TRANBÄR MED FIKON BALSAMIC
21
AMERICAN MINI CHEESEBURGER PÅ BRIOCHE
22
FILODEGSKORG MED ´CAESAR SALLAD` MED KYCKLING, PARMESAN OCH VITLÖK KRUTONGER
23
CROSTINI- RÖKT ANKBROST HOISINSÅS, MASCARPONE, SALLADSLÖK, RÖDBETSGRODDAR PÅ SPETT
24
ANKLEVERPARFAIT MED COINTREAUGELÉ OCH KARAMELLISERAD APELSINSKÅL I MÖRDEGSKORG
25 WRAP- PROCIUTTO, TORTE DI GORGONZOLA, RUCCOLA, ROSTAD RÖD PAPRIKA

GRÖNT 45:-

26  GETOST, RÖDBETA OCH FLÄDERBLOMSGELÉ I MÖRDEGSKORG
27  ROTSELLERI PURÉ, ALFALFA OCH HASSELNÖTTER FRÅN PIEMONTE PÅ SVART SESAMKEX
28 SLIDER-GRILLAD HALLOUMI, KASTANJECHAMPIGNON, GRÖNKÅLSAIOLI PÅ BRIOCHE
29 GOUGÉRE FYLLAD MED VÄSTERBOTTENCREME 
30 SPARRIS QUICHE MED SALLADSLÖK, MASCARPONE, KÖRVEL ( LITEN 40: )
31 RÖDBETSBLINI MED ZA´ATAR, BABAGANOUSH, GRANATÄPPLEN OCH PINjENÖTTER
32 ARANCINI – FRITTERAD RISOTTOBOLL MED BASILIKA, BOURSINOST MED ARIABIATA PIPETTE
33 MINI VOL AU VENT MED SPARRIS, VAKTELÄGG OCH HOLLANDAISE
34 LADY CARNARVON´S SPARRISMOUSSE MED SPARRISKNOPPAR ( LITEN 40:-)
35. FOLODEGSKORG MED GETOST, FÄRSK FIKON OCH LAVENDELHONUNG FRÅN PROVENCE

 

VEGAN 45:-

36 BOVETE BLINI MED RICOTTA, TOPPAD MED RÖD PAPRIKA RELIS
37 FILODEGSKORG MED JORDÄRTSKOCKSCREME, ALFALFA OCH ROSTAD PAPRIKA
38  FILODEGSKORG MED SPARRIS, AVOKADO, FAVABÖNA OCH SALLADSLÖK
39 BLINI TOPPAD MED RÖDBETS HUMMUS, KIKÄTOR
40 FILODEGSKORG MED BUTTERNUTPUMPA, MISO -TOPPAD MED PARMESANSMULOR GJORD AV CASHEWNÖTTER
41 MINI SLIDER PÅ KASTANJECHAMPINJON MED SÖTPOTAYISRÖSTI, RÖDLÖKS RELISH SESAM SPENATBLAD
42 LITEN BOVEPLÄTT MED CANNELINIBÖNDIPP, AVOKADO OCH SHIVAD RÄDISA

Laktos- eller glutenfri? Kontakta oss för förslag.

1 kartong (50 canapéer)
Moms tillkommer med 12%
Smycka canapéerna med vackra och ätbara blommor – 50:-/karton

 

´

SÖTA FRESTELSER 45:-

39 TIRAMISU
40 CHEESECAKE TOPPAD MED PASSIONSFRUKT, TONKABÖNA, VANILJ, SALTED CARAMEL
41 VITCHOKLADMOUSSE I VITCHOKLAD MED HALLON
42 CHOKLADMOUSSE MED BAILEYS CREAM, KAFFEBÖNA
43 TARTE AU CITRON TOPPAD MED MERINGUE
44 MINI PRINSESSBAKELSE MED ÄTBAR BLOMMA
45 CLASSIC FRENCH MOUSSE AU CHOKLAD
Minimum 25 st per sort

Moms tillkommer med 12%

TEA SANDWICHES & BRIDGE ROLLS

Ekologiska Ägg, Majonnäs och Krasse 38:-
Gurka & Gräslökscreme 35:-
Gårdsskinka med engelsk Senap 35:-
Rökt Lax med Citron och Svartpeppar 50:-

BRIDGE ROLL – (MINI BRIOCHE) 35:-
Ekolögiska Ägg, majonnäs och krasse
Rökt laxmousse med pepparrot och forellrom
Kyckling med dragon majonnäs
Skagenröra

Moms tillkommer med 12%

 

"Jag har länge haft en förkärlek för canapéer och plockmat! Det ger mig en alldeles speciell känsla att skapa förföriska munsbitar som avnjuts i större eller mindre sällskap, ofta som mingelmat. Att träffas under lättsamma former och umgås utan att sitta vid dukade bord ligger definitivt i tiden."